اجرای طرح تحقیقاتی ملی توسط مرکز تحقیقات تنظیم پاسخ های ایمنی دانشگاه

اجرای طرح تحقیقاتی ملی توسط مرکز تحقیقات تنظیم پاسخ های ایمنی دانشگاه

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، طرح تحقیقاتی ملی بررسی جنبه های ایمونولوژیک Covid-19 توسط مرکز تحقیقات تنظیم پاسخ های ایمنی دانشگاه شاهد طراحی و در مرحله اجرا قرار گرفت.

به نقل از خانم دکتر طوبی غضنفری عضو هیات علمی و رئیس مرکز تحقیقات تنظیم پاسخ های ایمنی دانشگاه، با توجه به اهمیت شناخت دقیق نوع پاسخ‌های ایمنی ایجاد شده جهت تشخیص بهتر و ارائه پروتکل‌های درمانی مناسب برای بیماران مبتلا به کوید- 19، و از آنجاییکه علی رغم مطالعات متعدد انجام شده تاکنون تصویر روشن و همه جانبه ای از پروفایل ایمونولوژیک این بیماران ارائه نشده است، مرکز تحقیقات تنظیم پاسخ‌های ایمنی دانشگاه شاهد پیرو اهداف تعریف شده خود  اقدام به ارائه طرح پژوهشی با عنوان " ارزیابی جامع پاسخ های ایمنی، مدیاتورهای التهابی سیستمیک و موضعی و بررسی هیستوپاتولوژیک ریه در بیماران مبتلا به COVID-19  به منظور شناسایی روشهای تشخیصی سریع و ارایه راهکارهای درمانی مناسب "  نموده است.

در این راستا، این طرحنامه به کمیته اخلاق در پژوهش های پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارسال شد و مورد تصویب قرار گرفت. به محض دریافت کد اخلاق و انجام اقدامات اولیه و هماهنگی های لازم، نمونه گیری از بیماران بستری در بیمارستان امام خمینی (ره) و برخی بیمارستان ‌های دیگر شهرتهران آغار گردید.

آزمایشات تخصصی و فوق تخصصی ایمونولوژی در مرکز تحقیقات تنظیم پاسخ های ایمنی دانشگاه شاهد همچنان ادامه دارد.

گفتنی است دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی حکمی خانم دکتر طوبی غضنفری عضو هیات علمی دانشگاه شاهد را به مدیریت طرح ملی بررسی جنبه های ایمونولوژیک Covid-19  جهت تعمیم این طرح به کل کشور منصوب کرد.

دکتر نمکی در این حکم ضمن اشاره به سوابق ارزشمند علمی خانم دکتر غضنفری خواستار فعالیت هماهنگ و مساعدت کلیه همکاران صاحبنظر سراسر کشور با این طرح ملی و زیر نظر مستقیم وزیر بهداشت شدند.

​​​​