اتمام محوطه سازی دانشکده کشاورزی و پزشکی دانشگاه

اتمام محوطه سازی دانشکده کشاورزی و پزشکی دانشگاه
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، عملیات اجرایی محوطه سازی دانشکده کشاورزی و پزشکی دانشگاه​ به همت اداره کل نظارت بر طرح ها و تعمیرات اساسی دانشگاه به اتمام رسید.

پروژه محوطه سازی دانشکده کشاورزی با مساحتی حدود 3500 متر مربع به منظور زیباسازی و تکمیل محوطه دانشکده کشاورزی و با طراحی زیبا و چشم نواز مشتمل بر جلوه های زیبای بصری آبی، خاکی و فضای سبز میباشد که بکار بردن مصالح گوناگون از قبیل: سنگ لاشه، کفپوش، آسفالت و ... بصورت ترکیبی بر زیبایی آن افزوده است.

MK1.jpg
MK2.jpg
MK3.jpg
MK4.jpg