آیین بزرگداشت مقام شهدا برگزار شد

آیین بزرگداشت مقام شهدا برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، آیین بزرگداشت مقام شهدا با حضور دکتر ثقفی رئیس دانشگاه، خانواده معظم شهدا، جمعی از معاونین، مدیران، اعضا هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه روز سه شنبه 21 اسفند ماه در مرکز همایش های امام خمینی (ره) برگزار شد.

دکتر فراهانی معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه، ضمن گرامیداشت 22 اسفند ماه و روز بزرگداشت مقام شهدا با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا بیان کردند: بزرگداشت یاد و خاطره شهدا وظیفه همگانی است و این پیشرفت، اقتدار، امنیتی که امروز در کشور داریم مدیون ایثارگری این عزیزان است.

ایشان با اشاره به حضور پر شمار خانواده معظم شهدا در دانشگاه در قالب کارمند، استاد و دانشجو، افزود: اینکه دانشگاه شاهد از سوی مقام معظم رهبری به گلخانه عطر آگین تعبیر شده است، عطر آگین بودن آن به جهت فضای معنوی بوجود آمده از حضور خانواده معظم شهدا در دانشگاه شاهد است.

97-12-21 Roze shahid 03.jpg

دکتر فراهانی در پایان سخنان خود دانشگاه شاهد را مولود انقلاب خواند و اظهار داشت: دانشگاه شاهد در کنار فعالیت ها و پیشرفت های فراوان علمی و پژوهشی که در سطح کشور دارد، وجه تمایز آن از سایر دانشگاه ها، بعد فرهنگی آن است که به عنوان یک شاخص میتوان مطرح کرد و این ویژگی ها را مرهون حضور خانواده معظم شهدا در دانشگاه و خون پاک شهیدان هستیم.

در ادامه ی برنامه خانم دکتر لاله افتخاری همسر و فرزند شهید و عضو هیات علمی دانشکده علوم انسانی دانشگاه، آقای علی عارف فرزند شهید حادثه منا و دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه، آقای فرشاد زاروی دزفولی فرزند شهید و کارمند دانشکده هنر دانشگاه و خانم جعفری همسر شهید تازه تفحص شده مدافع حرم (سعید انصاری) به روایت خاطرات دوران زندگی شهدای منتسب به خود پرداختند و در فواصل برنامه با اهدا تابلو فرش از ایشان تقدیر بعمل آمد.

97-12-21 Roze shahid 05.jpg
97-12-21 Roze shahid 06.jpg
97-12-21 Roze shahid 14.jpg
97-12-21 Roze shahid 17.jpg

شعر خوانی مجید تال از دیگر برنامه های این مراسم بود، وی در اجرای برنامه خود شعر هایی در وصف ائمه اطهار (س) قرائت کرد و در پایان ضمن روایت ماجرای شهید سید مجتبی صالحی خوانساری و امضا کردن رضایت نامه دختر دانش آموز خود پس از شهادتش، اشعاری در وصف حضرت سید الشهدا(ع) و حضرت رقیه(س) به حضار تقدیم کرد.

97-12-21 Roze shahid 09.jpg
97-12-21 Roze shahid 07.jpg

در پایان مراسم با حضور رئیس دانشگاه، جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه از خانواده معظم شهدای حاضر در برنامه با اهدا هدایا قدردانی شد.

97-12-21 Roze shahid 19.jpg