آغاز بکار رسمی شورای صنفی دانشجویان

آغاز بکار رسمی شورای صنفی دانشجویان

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، شورای صنفی دانشجویان با برگزاری اولین جلسه خود با  شورای مدیران معاونت دانشجویی دانشگاه آغاز بکار کرد.

در این جلسه دکتر جهان بین معاون دانشجویی ضمن تبریک به منتخبین و تقدیر و تشکر فراوان از دانشجویان مشارکت کننده در انتخابات، نکاتی پیرامون لزوم وقت گذاری اعضای شورای صنفی که شرعا و قانونا مسئولیت دارند و نیز لزوم احساس تکلیف اعضا شورای صنفی به عنوان نمایندگی از طرف همه دانشجویان، بیان داشت.

ایشان با تاکید بر اینکه  هر مساله ای به ما منتقل می شود نسبت به آن حساس هستیم، افزود: تمام تلاش خود را در چارچوب مقدورات، ضوابط و قوانین برای حل مسائل و ارتقای وضعیت انجام  خواهیم داد.

معاون دانشجویی دانشگاه با بیان این مطلب که شورای صنفی اگر مظهر مطالبه و مشاوره توام با عقلانیت باشد و اسیر فضاسازی های کاذب و هیجانی نشود نقش مهمی در بهبود شرایط دارد، بیان داشت: مقرر شد برای اولین بار در سطح دانشگاه ها دبیر شورای صنفی دانشجویان در جلسات شورای مدیران معاونت دانشجویی حضور یابد

در ادامه این جلسه و پس از بیان مطالبی توسط مدیران معاونت دانشجویی، اعضای شورای صنفی دانشجویان به بیان نظرات خود پرداختند و در پایان جلسه حکم انتصاب اعضا و نیز حکم انتصاب دبیر شورای صنفی تقدیم شد.

پیش از این نشست اعضای جدید شورای صنفی دانشجویان در اولین جلسه خود سرکار خانم یوسفی را به عنوان دبیر شورای صنفی دانشجویان این دوره انتخاب کرده بودند.

WhatsApp+Image+2019-12-08+at+12.14.25.jpeg
IMG-20191208-WA0007+(1).jpg