آغاز به کار سامانه پرسمان دانشگاهیان

آغاز به کار سامانه پرسمان دانشگاهیان

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، سامانه پرسمان دانشگاهیان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ها با هدف دسترسي آسان و سريع به مجموعه بيش از ۲۰ هزار پرسش و پاسخ هاي فقهي، سياسي و مشاوره ديني و امکان درج پرسش و پاسخ هاي جديد آغاز به کار نموده است.

اداره مشاوره و پاسخ وابسته به معاونت آموزشی و پژوهشی استادان و دروس معارف اسلامیِ نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، با بهره گیرى از فرهیختگان حوزه و دانشگاه زمینه مناسبى را فراهم ساخته تا جوانان بتوانند پرسش‌های خود را بدون دغدغه مطرح كنند و جواب‌هاى مناسب دریافت نمایند.

مهم‌ترین هدف این اداره ارتباط با دانشجویان جهت حل مشكلات روحى، معنوى و ارتقاء قدرت تحلیل و استدلال در میان آنان عنوان شده است.

از جمله فعالیت‌ها و خدمات این سامانه می توان به پاسخدهی به پرسش‌های دانشجویی، پشتیبانی سایت‌های پرسمان، مجموعه کتاب‌های پرسش‌ها و پاسخ‌های دانشجویی، نرم‌افزار رایانه‌ای پرسمان، نرم‌افزار پرسمان همراه، بانک بزرگ پرسش و پاسخ دانشجویی و صفحه اختصاصی پرسمان برای دانشگاه‌ها اشاره نمود.

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بيشتر به وب سايت پرسمان دانشگاهیان دانشگاه شاهد به نشانی (www.porseman.com/site/724مراجعه نمایند.