آئین گرامیداشت روز دانشجو برگزار شد

آئین گرامیداشت روز دانشجو برگزار شد
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، ویژه برنامه تکریم و گرامیداشت مقام دانشجو روز شنبه 16 آذر ماه به همت معاونت فرهنگی دانشگاه  با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر هادوی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر فراهانی معاون فرهنگی اجتماعی، جمعی از مدیران و دانشجویان دانشگاه در سالن همایش های امام خمینی(ره) برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر اولیا رئیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه به بیان خاطراتی از دوران دانشجویی در اوایل دهه شصت خود پرداخت. سختی‌ها و ناهمواری‌های ابتدای انقلاب و دفاع مقدس، عدم حضور اساتید و منابع علمی، سردرگمی دانشگاه در دوران دفاع مقدس و عدم تخصیص بودجه لازم توسط دولت، همراه نبودن کارمندان دانشگاه با دانشجویان مذهبی به علت وابستگی به گروه‌های منحرف و ... مشکلاتی بود که ایشان بر سر راه دانشجویان آن دوران ذکر کرد که سبب ایجاد نا امیدی و ترس از آینده در بین دانشجویان بود.

دکتر+اولیا.jpg

در ادامه ایشان دانشجویان را به تلاش، سخت‌کوشی و برنامه‌ریزی برای سال‌های بعد خود به منظور رسیدن به موفقیت‌ و بالابردن سطح علمی دانشگاه به عنوان قسمتی از هویت دانشجویان این دانشگاه و همچنین مسئولان فرهنگی دانشگاه را به تأسیس کانون فارغ‌التحصیلان توصیه نمود.

اجرای هم‌خوانی گروه بین المللی شمیسا با موضوع مدح و منقبت خاندان آل الله (علیهم السلام) از ویؤه برنامه های این مراسم بود که با استقبال حاضرین مواجه شد.

1.jpg

دکتر عبدالحسین روح‌الامینی به عنوان میهمان ویژه، سخنران بعدی این مراسم بود. ایشان که به عنوان دانشجوی پیرو خط امام از تسخیر کنندگان لانه جاسوسی آمریکا در سال 58 شناخته شده هستند، به بیان نقش و دغدغه‌های جنبش دانشجویی در طول عمر 170 ساله خود از دارالفنون تاکنون پرداختند.

ایشان ابتدا با شرح کوتاهی بر زندگی و فعالیت‌های دانشجویی خویش، از ابتدای انقلاب و آشنایی با شهید دقایقی، همراه شدن در جریانات مبارزه و انس زیاد با کتاب و مطالعات فراوان و مباحثات با دوستان و همفکران و مجادلات با گروه‌های فکری مخالف، نمایندگی دانشکده پزشکی در انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران، تحصیل در لندن و فعالیت در انجمن اسلامی دانشجویان خارج از کشور، حضور در متن اتفاقات سیاسی، اجتماعی کشور به عنوان فرد دانشگاهی گفتند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در تبیین جنبش دانشجویی افزود: با وجود تفاوت در رنگ و بوی جریانات دانشجویی در دهه های مختلف فعالیت در دانشگاه، نخ تسبیح جنبش دانشجویی دغدغه مردم بوده است و جنبش دانشجویی همواره برای پاسخگویی به این دغدغه به ایفای نقش پرداخته، چه زمانی در مبارزه با رژیم ستم شاهی در همراهی با روحانیت، چه در جهت جلوگیری از تکرار کودتا با تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، چه در تثبیت انقلاب با تأسیس نهادهای انقلابی چه در خدمت‌رسانی به محرومان تحت نام مقدس جهاد سازندگی بوده است.

2.jpg

دکتر روح الامینی همچین دلیل کمرنگ شدن جنب و جوش سیاسی، اجتماعی دانشجویان را به علت فاصله گرفتن دانشگاه از جامعه در دو دهه اخیر دانستند و گفتند: اگر دانشگاه در صحنه اجتماعی بود، اتفاقات سال 88 و 98 نباید پیش می‌آمد. ایشان عدم تداوم افتخارات جریان دانشجویی در مسائل اجتماعی و اقتصادی جامعه را به علت گره نخوردن جریان دانشجویی با متن جامعه و مسائل مبتلا به جامعه و پرداختن به حاشیه به جای متن بیان نمود. و در ادامه افزود: ما باید به آرمانها، قانون اساسی و اهدافمان برگردیم و جنبش دانشجویی به متن رسالت های خو د برگردد.

مراسم گرامیداشت روز دانشجو با پرسش و پاسخ کوتاه از دکتر روح الامینی و قسمت دوم همخوانی گروه شمیسا ادامه پیدا کرد.

7.jpg

در ادامه ی مراسم خانم دکتر طوبی غضنفری رئیس مرکز تحقیقات تنظیم پاسخ های ایمنی دانشگاه به بیان خاطرات و معضلات دانشجویی خود و عزم راسخ خود برای بهبود آینده کشور پرداخت.

ایشان ضمن بیان کمبودهای ناشی از جنگ، امکانات آموزشی و رفاهی کم آن دوران به نقل از عطش علم آموزی و ساختن کشور بعد از انقلاب و جنگ و بی تفاوت نبودن به مسائل اجتماعی علاوه بر مسائل علمی  و تشکیل جلسات تشکلی رسمی و غیر رسمی با محوریت مطالعه آثار امام پرداخت.

4.jpg

خانم دکتر غضنفری در پایان سخنان خود بیان داشت: به عنوان هدیه روز دانشجو به 10 ایده برتر از بین ایده‌های سازنده، کاربردی و عملیاتی دانشجویان در زمینه های و رشته های مختلف جایزه 500 هزار تومانی و از این بین به 1 تا 3 طرح، تا مرحله اجرا حمایت مالی  داده خواهد شد. دانشجویان می‌توانند ایده های خود را در قالب یک یا دو صفحه به مرکز تحقیقات تنظیم پاسخ های ایمنی ارسال نمایند.

3.jpeg

در پایان این مراسم قرعه کشی پرداخت کمک هزینه مشهد مقدس توسط حجت الاسلام والمسلمین هادوی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دکتر فرمهینی فراهانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه انجام شد و به 10 نفر از دانشجویان شرکت کننده در مراسم کمک هزینه سفر به مشهد مقدس اعطا گردید.

6.jpeg