آئین استقبال از دانشجویان جدید الورود تحصیلات تکمیلی برگزار شد

آئین استقبال از دانشجویان جدید الورود تحصیلات تکمیلی برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، آئین استقبال از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری ورودی 1397 دانشگاه، سه شنبه 3 مهر ماه با حضور رئیس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جمعی از معاونین، مدیران، اعضا هیات علمی و دانشجویان دانشگاه در مرکز همایش های امام خمینی (ره) برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین دکتر هادوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دکتر ثقفی رئیس دانشگاه  به بیان سخنان خود پرداختند.

در ادامه مراسم دکترجلال نظر زاده معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و دکتر مهدی بشیری مدیر امور فناوری و تحقیقات کاربردی دانشگاه به بیان مسائل امور آموزشی و پژوهشی و نیزموفقیت ها و دستاورد های دانشگاه پرداختند.

ایشان گزارشی از وضعیت آموزشی و پژوهشی دانشگاه ارائه و ضمن بیان برخی از ضوابط و مقررات آموزشی و پژوهشی، تسهیلات و امکانات پیش بینی شده برای استفاده دانشجویان دانشگاه به ویژه در بخش تحصیلات تکمیلی، نمونه هایی از موفقیت ها و دستاورد های دانشجویان را بیان داشتند.

گفتنی است در این مراسم گروه همخوانی بین المللی شمیسا سه قطعه در وصف امام حسین (ع)، حضرت زهرا (س) و امام زمان (عج) اجرا نمودند.

97-07-03 taze vorodha arshad va Dr 01.jpg
97-07-03 taze vorodha arshad va Dr 02.jpg
97-07-03 taze vorodha arshad va Dr 03.jpg
97-07-03 taze vorodha arshad va Dr 04.jpg