«ماه عاشقی» میزبان دانشجویان متاهل و مجرد در ایام ماه مبارک رمضان

«ماه عاشقی» میزبان دانشجویان متاهل و مجرد در ایام ماه مبارک رمضان
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، ویژه‌ برنامه ماه مبارک رمضان با عنوان «ماه عاشقی» به‌صورت مجازی ویژه دانشجویان و فارغ ااتحصیلان مجرد و متاهل کشور، همزمان با ماه مبارک رمضان از 6 اردیبهشت ماه الی 31 خرداد ماه سال جاری به همت ستاد ازدواج دانشجویی کشور اجرا خواهد شد.

این ویژه برنامه برای همه دانشجویان و فارغ التحصیلان کشور که طی دهه ۹۰ وارد دانشگاه شده اند، در دو بخش مجردین و متاهلین اجرا می‌شود.
بخش متاهلین، چهار مسابقه «یار مهربان»، «آوای کتاب»، «قاب ماندگار» و «آیه‌های زندگی» و بخش مجردین افزون بر این چهار مسابقه، مسابقه «الفبای ما شدن» را هم شامل می‌شود.
ده‌ها سفر مشهد و کارت هدیه میلیونی از جمله جوایز «ماه عاشقی» است که از ابتدا تا انتهای ماه مبارک رمضان و به صورت مجازی برگزار می‌شود.
علاقمندان جهت کسب اطلاع از شرایط و جزئیات این ویژه برنامه می‌توانند به سایت(nahad.ir​) یا اپلیکیشن باشگاه ازدواج (قابل دانلود از کافه بازار) و یا به نشانی  (http://ezdevaj.org/) مراجعه و سوالات تلفنی خود را با شماره همراه ۰۹۰۳۱۳۳۳۸۴۹ مطرح کنند.

Poster+(1).jpg

​​​