کتابخانه مرکزی

News: آغاز ثبت نام بن کارت اعتباری نمایشگاه کتاب تهران

عنوان

آغاز ثبت نام بن کارت اعتباری نمایشگاه کتاب تهران

به اطلاع می رساند، اعضای محترم هیئت علمی، دانشجویان و طلاب سراسر کشور می‌توانند از تاریخ 1401/02/08 با مراجعه به سایت نمایشگاه کتاب به آدرس ketab.ir نسبت به دریافت بن کارت اعتباری خرید کتاب اقدام نمایند.
سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب ۳۵۰ هزار تومان است که از این مقدار، ۱۵۰ هزار تومان توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پرداخت می‌شود؛ اعضای هیئت علمی هم سهمیه‌ای ۶۰۰ هزار تومانی دارند که مبلغ ۳۰۰ هزار تومان آن توسط وزارت فرهنگ پرداخت می‌شود. این بن خرید، تنها در بخش مجازی سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران قابل استفاده است و به کد ملی متقاضیان اختصاص پیدا می‌کند و هر کد ملی تنها یک بار مجاز به دریافت یارانه کتاب خواهد بود.

سی و سومین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب از ۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت ماه امسال، به صورت حضوری در مصلی امام خمینی (ره) و مجازی در سامانه ketab.ir برگزار می‌شود.

تاریخ انتشار

04/30/2022