کتابخانه مرکزی

News: فراخوان ارسال مقاله به نشریه ارتقای فرهنگ سلامت جامعه وابسته به دانشکده علوم پزشکی ساوه

عنوان

با سلام

به اطلاع می رساند، «نشریه ارتقای فرهنگ سلامت جامعه» وابسته به دانشکده علوم پزشکی ساوه، با هدف آشنا کردن متخصصان، کارشناسان و دانشجویان با تحقیقات جدید در زمینه های مختلف فرهنگ سلامت جامعه و در راستای رشد و توسعه دانش تخصصی، اقدام به دریافت و چاپ مقاله می کند.

این نشریه پذیرای مطالعات با رویکرد کمی و کیفی در حوزه های مختلف فرهنگ سلامت به شرح ذیل است:

• سبک زندگی سالم (تغذیه، فعالیت بدنی، کنترل وزن، بهداشت خواب، بهداشت فردی، بهداشت جنسی، ارتباطات اجتماعی، مدیریت استرس، تعادل زندگی، تفریح و سرگرمی، سو مصرف مواد و….)
  • فرهنگ و سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی
  • فرهنگ و تعیین کننده های اجتماعی سلامت
  • فرهنگ، سواد سلامت و اعتقادات بهداشتی
  • فرهنگ و عملکرد کادر بهداشتی درمانی
  • فرهنگ و عدالت در سلامت
  • فرهنگ و مسئولیت پذیری اجتماع

نویسندگان، پژوهشگران و دانشجویان می توانند مقالات خود را از طریق سایت مجله (http://pchcj.savehums.ac.ir/) ارسال کنند.

تاریخ انتشار

02/16/2022