کتابخانه مرکزی

News: بیست و چهارمین زنگ ایرانداک: کارگاه آشنایی و کار با سامانه‌ها و پایگاه‌های اطلاعات ایرانداک

عنوان

با سلام و احترام

به استحضار می رساند بر پایه قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی، همه دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و موسسه‌های آموزش ‌عالی، پژوهشی و فناوری؛ باید تمام‌متن پیشنهاده‌ها (پروپوزال‌ها)، پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی خود را که بدون طبقه‌بندی باشند، در سامانه‌های اطلاعاتی ایرانداک، ثبت و آنها را همانندجویی کنند. برای انجام این قانون، «سامانه ثبت پیشنهاده‌ها، پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها» به نشانی SABT.IRANDOC.AC.IR و سامانه «همانندجو» به نشانی TIK.IRANDOC.AC.IR در دسترس همگان گذارده شده است.

برای آشنایی بیشتر مدیران، استادان، کتابدارن، و دانشجویان با این سامانه‌ها و برخی دیگر از خدمات ایرانداک، کارگاه آموزشی رایگان حضوری با نام بیست و چهارمین زنگ ایرانداک: کارگاه آشنایی و کار با سامانه‌ها و پایگاه‌های اطلاعات ایرانداک برگزار می‌شود.

گفتنی است در پایان کارگاه به  شرکت‌کنندگان حضوری گواهی ارائه می‌شود و پخش زنده این کارگاه در نشانی irandoc.ac.ir/live در دسترس همگان است.

زمان: دوشنبه 7 مرداد 1398 از ساعت 14 تا 16

محل برگزاری کارگاه: پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک)

هزینه: رایگان

محتوا: فرایند دریافت پیشینه پژوهش؛ عضویت در سامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده؛ فرایند ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده؛ فرایند نام‌نویسی و کاربرد سامانه همانندجو؛ نام‌نویسی در پایگاه اطلاعات علمی ایران (گنج) و دریافت اطلاعات پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها؛ و برخی دیگر از سامانه‌ها و پایگاه‌های اطلاعات ایرانداک ارائه خواهد شد.

اطلاعات بیشتر و نام‌نویسی در نشانی irandoc.ac.ir/page/2964 در دسترس است.

تاریخ انتشار

15/04/1398