کتابخانه مرکزی

News: زمان و مکان برگزاری کارگاه های آموزشی آشنایی با کتابخانه و خدمات آن برای دانشجویان ورودی جدید

عنوان

قابل توجه کلیه دانشجویانی که موفق به شرکت در کلاس های آشنایی با خدمات کتابخانه نشده اند.

کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و مدارک علمی دانشگاه در نظر دارد به منظور آشنایی بیشتر دانشجویان با کتابخانه های دانشگاه و خدمات آنها و همچنین استفاده از منابع علمی، کارگاه آموزشی آشنایی با کتابخانه و خدمات آن را برگزار نماید. لذا با توجه به اهمیت آشنایی با سیستم کتابخانه ای دانشگاه، شرکت در کارگاه های مذکور برای کلیه دانشجویان ورودی جدید الزامی می باشد و آن دسته از دانشجویانی که به هر دلیلی از شرکت در این کارگاه امتناع نمایند، امکان عضویت در کتابخانه های دانشگاه را از دست خواهند داد.

اطلاعات مربوط به مکان و زمان برگزاری کارگاه:

​روز و تاریخ تشکیل کارگاه ساعت تشکیل کارگاه​ ​ ​مکان
چهارشنبه (96/07/12)​ ​10-12 ​13-15 ​دانشکده علوم انسانی، طبقه اول، سالن اجتماعات

کارگاه آموزشی برای دانشجویان دانشکده های پرستاری و دندانپزشکی به دلیل دوری از طرح جامع، در محل همان دانشکده برگزار خواهد شد: که زمان و مکان برگزاری آن به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

شرکت در این کارگاه ها برای کلیه دانشجویان آزاد است.
برای کسب اطلاعات بیشتر به کتابخانه دانشکده مراجعه گردد.

تاریخ انتشار

28/06/1396