کتابخانه مرکزی

News: انتشار ضریب تاثیر سال 2015 نشریات نمایه شده در پایگاه JCR موسسه تامسون رویترز(ISI سابق)

عنوان

به اطلاع کلیه کاربران محترم کتابخانه مرکزی می رساند، ضریب تاثیر نشریات نمایه شده در پایگاه JCR موسسه تامسون (ISI سابق) در سال 2015 در ژوئن 2016 میلادی منتشر شد. با توجه به برقرار بودن دسترسی به پایگاه JCR در دانشگاه شاهد، علاقه مندان برای آگاهی از وضعیت نشریات نمایه شده در پایگاه JCR در سال 2015 و یافتن مقدار ضریب تاثیر (Impact Factor = IF) آنها می توانند در داخل محیط دانشگاه از طریق لینک زیر اقدام نمایند.

قابل ذکر است که همه ساله در اواسط ماه ژوئن، ویرایش سال قبل پایگاه JCR توسط موسسه تامسون منتشر می شود که فهرستی از نشریات معتبر نمایه شده در این پایگاه را به همراه مقادیر شاخص های مختلف از قبیل ضریب تاثیر (IF) و ضریب تاثیر متوسط گروهی (AIF)  نشریات ارائه می دهد. دسترسی به این پایگاه نیازمند پرداخت هزینه اشتراک آن است و خوشبختانه در حال حاضر دسترسی به آن به صورت IP Based (فقط از طریق شبکه دانشگاه) و از طریق کمیته تامین منابع الکترونیک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای کلیه دانشگاه های علوم پزشکی کشور  و از جمله دانشگاه شاهد، فراهم شده است.

در صورت داشتن هرگونه سوال درخصوص استفاده از این پایگاه می توانید با نشانی پست الکترونیکی کتابخانه مرکزی (library@shahed.ac.ir) مکاتبه نموده و یا با واحد علم سنجی کتابخانه مرکزی با شماره 51214117 و 51214138 تماس حاصل فرمایید.

تاریخ انتشار

29/04/1395