کتابخانه مرکزی

News: برقراری دسترسی به پایگاه های اطلاعاتی Web of Science، JCR و ESI از طریق کمیته تامین منابع الکترونیکی وزارت بهداشت (MOH Consortium)

عنوان

به اطلاع کلیه اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی دانشگاه شاهد می رساند، دسترسی به پایگاه های اطلاعاتی Web of Science (ISI سابق)، JCR و ESI (از محصولات موسسه تامسون رویترز) از طریق کمیته تامین منابع الکترونیکی وزارت بهداشت (MOH Consortium) و به صورت IP Based برقرار شده است. علاقه مندان برای استفاده از این پایگاه های اطلاعاتی می توانند در داخل محیط دانشگاه و از طریق لینک های زیر اقدام نمایند.

ورود به پایگاه وب آو ساینس (Web of Science)

ورود به پایگاه جی. سی. آر. (JCR)

ورود به پایگاه ای. اس. آی. (ESI)

قابل ذکر است که از طریق پایگاه وب آو ساینس (که قبلا متعلق به موسسه آی. اس. آی. بود و اکنون متعلق به موسسه تامسون رویترز است) می توان به مقاله های نشریه های معتبر دنیا و اطلاعات استنادی آنها (از قبیل میزان استناد به مقاله ها و ...) دست یافت. از طریق پایگاه گزارش های استنادی نشریات (جی. سی. آر.) نیز می توان به فهرست نشریه های معتبر نمایه شده در تامسون (آی. اس. آی. سابق) به همراه شاخص های استنادی نشریه ها از قبیل ضریب تاثیر (Impact Factor) آنها دست یافت. پایگاه طلایه داران علم یا ای. اس. آی. نیز به رتبه بندی حوزه های علمی، نویسندگان، کشورها، موسسه ها و نشریه ها می پردازد. همچنین از طریق این پایگاه می توان به جبهه های پژوهش (پژوهش های پیشرو و مهم در هر رشته) و مقاله های پراستناد و مقاله های داغ در هر رشته دست یافت.

اطلاعات بیشتر و راهنمای استفاده از پایگاه Web of Science

اطلاعات بیشتر و راهنمای استفاده از پایگاه JCR