کتابخانه مرکزی

News: برقراری دسترسی به پایگاه اطلاعاتی ProQuest از طریق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

عنوان

به اطلاع کلیه کاربران محترم در حوزه های پزشکی، پرستاری، زیست شناسی و روان شناسی می رساند، دسترسی به نشریات و پایان نامه های پایگاه اطلاعاتی ارزشمند ProQuest از طریق وزرات بهداشت و به صورت IP Based (در داخل محیط دانشگاه) فراهم شده است. علاقه مندان برای استفاده از این پایگاه اطلاعاتی می توانند در داخل محیط دانشگاه و از طریق لینک مربوطه در بخش «پایگاه های اطلاعاتی» در صفحه اصلی وبگاه کتابخانه مرکزی به نشانی http://library.shahed.ac.ir و یا نشانی مستقیم http://search.proquest.com وارد صفحه اصلی این پایگاه شده و به جستجوی اطلاعات مورد نیاز خود بپردازند. منابع اطلاعاتی قابل دسترس از طریق این پایگاه اطلاعاتی عبارتند از:

• ProQuest Biology Journals:

این بخش متن کامل بیش از 400 نشریه انگلیسی زبان از ناشرین مختلف دنیا را از سال 1998 به بعد شامل می شود.

دانلود فهرست منابع این بخش:

• ProQuest Dissertations & Theses Full Text:

این بخش متن کامل پایان نامه های دانشگاه های مختلف دنیا را از سال 1743 به بعد و در حوزه های گوناگون ارائه می دهد و یکی از بزرگترین پایگاه های اطلاعاتی پایان نامه های دنیا است.

• ProQuest Nursing & Allied Health Source:

این بخش متن کامل بیش از 1300 نشریه، کتاب، ویدئو و پایان نامه مرتبط با حوزه پرستاری و علوم بهداشت را ارائه می دهد.

دانلود فهرست منابع این بخش:

ProQuest Nursing and Allied Health Source‎.xlsProQuest Nursing and Allied Health Source‎.xls

• ProQuest Psychology Journals:

این بخش امکان دسترسی به بیش از 1000 نشریه انگلیسی زبان در حوزه روانشناسی را فراهم می سازد و اکثر این نشریات در پایگاه تخصصی PsycINFO نمایه شده اند.

دانلود فهرست منابع این بخش:

• ProQuest Health & Medical Complete:

این بخش امکان دسترسی به بیش از 3000 نشریه انگلیسی زبان در حوزه های مختلف علوم پزشکی و بهداشتی را فراهم می سازد.

دانلود فهرست منابع این بخش:

در صورت داشتن هرگونه سوال و یا نیاز به کسب اطلاعات بیشتر، با بخش خدمات و منابع الکترونیکی کتابخانه مرکزی (library@shahed.ac.ir) مکاتبه نمایید.

تاریخ انتشار

06/10/2013