دانشجویان شاهد و ایثارگر

News: دیدار صمیمی مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر با خانواده ایثارگر معزز محسنی

عنوان

دیدار صمیمی مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر با خانواده ایثارگر معزز محسنی

​تکریم و تجلیل از مقام شامخ ایثارگران در دیدار صمیمی مدیر محترم امور دانشجویان شاهد و ایثارگر

همزمان با فرا رسیدن ایام ا... بهمن ماه و پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، عصر روز سه شنبه 9 بهمن ماه آقای دکتر مطیع نصرآبادی معاون محترم پشتیبانی و مدیریت منابع، آقای دکتر امیدی مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر، آقای الهی رئیس محترم آموزش عالی سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی از همکاران ستاد شاهد از خانواده ایثارگر گرانقدر محسنی دیدار داشتند. در ابتدای دیدار آقای دکتر امیدی به معرفی همکاران پرداخته و وظیفه اصلی فرزندان ایثارگران را طی مدارج علمی در بالاترین سطح برشمردند و به ضرورت تجدید عهد با آرمانهای انقلاب اسلامی و تکریم ایثارگران تاکید نمودند، در ادامه این دیدار پدر دانشجو خانم محسنی به ذکر خاطراتی از زمان جنگ و غیره پرداختند و وضعیت تحصیلی و آموزشی دانشجو نیز بررسی و نکات لازم یادآوری شد.

تاریخ انتشار

01/30/2019