دانشجویان شاهد و ایثارگر

News: دیدار صمیمی مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر با خانواده ایثارگر معزز حیدری

عنوان

دیدار صمیمی مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر با خانواده ایثارگر معزز حیدری

​تکریم و تجلیل از مقام شامخ ایثارگران در دیدار صمیمی مدیر محترم امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه و همکاران ستاد شاهد

همزمان با فرا رسیدن ایام ا... بهمن ماه و پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، عصر روز سه شنبه 2 بهمن ماه آقای دکتر امیدی مدیر محترم امور دانشجویان شاهد و ایثارگر، آقای نورچه ای معاون محترم فرهنگی امور دانشجویی سارمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، آقای الهی رئیس محترم آموزش عالی سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی از همکاران از خانواده ایثارگر گرانقدر حیدری دیدار داشتند. در ابتدای دیدار آقای دکتر امیدی به معرفی همکاران پرداخته و وظیفه اصلی فرزندان ایثارگران را طی مدارج علمی در بالاترین سطح برشمردند و به ضرورت تجدید عهد با آرمانهای انقلاب اسلامی و تکریم ایثارگران تاکید نمودند، در ادامه این دیدار پدر دانشجو خانم حیدری به ذکر خاطراتی از جنگ و غیره پرداختند و وضعیت تحصیلی و آموزشی دانشجو نیز بررسی و نکات لازم یادآوری شد.

تاریخ انتشار

01/28/2019