دانشجویان شاهد و ایثارگر

News: دیدار صمیمی مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر با خانواده محترم شهید حسین پور

عنوان

دیدار صمیمی مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر با خانواده محترم شهید حسین پور

​تکریم و تجلیل از مقام شامخ ایثارگران در دیدار صمیمی مدیر محترم امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه و همکاران ستاد

همزمان با فرا رسیدن ایام ا... بهمن ماه و پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، عصر روز شنبه 1 بهمن ماه آقای دکتر امیدی مدیر محترم امور دانشجویان شاهد و ایثارگر، آقای نورچه ای معاون محترم  فرهنگی امور دانشجویی سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان تهران، آقای دکتر بهراد معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، آقای الهی رئیس محترم آموزش عالی سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، آقای شریعت رئیس محترم بنیاد شهید منطقه 14 و جمعی از همکاران ستاد شاهد از خانواده محترم حسین پور دیدار داشتند. در ابتدای دیدار آقای دکتر امیدی به معرفی همکاران پرداخته و وظیفه اصلی خانواده شهید را طی مدارج علمی در بالاترین سطح برشمردند و به ضرورت تجدید عهد با آرمانهای انقلاب اسلامی و تکریم ایثارگران تاکید نمودند، در ادامه وضعیت تحصیلی و آموزشی دانشجو خانم باقر عطاری نیز بررسی و نکات لازم یادآوری شد.

تاریخ انتشار

01/28/2019