دانشجویان شاهد و ایثارگر

News: دیدار صمیمی مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر با خانواده ایثارگر معزز اکبری

عنوان

دیدار صمیمی مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر با خانواده ایثارگر معزز اکبری

​تکریم و تجلیل از مقام شامخ ایثارگران در دیدار صمیمی مدیریت محترم امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه و همکاران ستاد شاهد

همزمان با فرا رسیدن ایام ا... بهمن ماه و پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، عصر روز یکشنبه 7 بهمن ماه آقای دکتر امیدی مدیریت محترم امور دانشجویان شاهد و ایثارگر، آقای دکتر رحیمی مدیر کل محترم شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آقای الهی رئیس محترم آموزش عالی سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی از همکاران اداره کل از خانواده گرانقدر اکبری دیدار داشتند. در ابتدای دیدار آقای دکتر امیدی به معرفی همکاران پرداخته و وظیفه اصلی فرزندان ایثارگران را طی مدارج علمی در بالاترین سطح برشمردند و به ضرورت تجدید عهد با آزمانهای انقلاب اسلامی و تکریم ایثارگران تاکید نمودند، در ادامه این دیدار پدر دانشجو خانم فاطمه اکبری به ذکر خاطراتی از زمان جنگ و غیره پرداختند و وضعیت تحصیلی و آموزشی نیز بررسی و نکات لازم یادآوری شد.

تاریخ انتشار

01/28/2019