دانشجویان شاهد و ایثارگر

News: دیدار صمیمی مدیر کل محترم امور دانشجویان شاهد و ایثارگر باخانواده ایثارگر معزز رشیدی

عنوان

​تکریم و تجلیل از مقام شامخ ایثارگران در دیدار صمیمی مدیر کل محترم امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه و همکاران ستاد شاهد

همزمان با فرا رسیدن ایام ا... بهمن ماه پیروزی انقلاب اسلامی شکوهمند اسلامی، عصر روز سه شنبه 24 بهمن ماه آقای دکتر امیدی مدیر کل محترم امور دانشجویان شاهد و ایثارگر، آقای الهی رئیس محترم آموزش عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی از همکاران اداره کل از خانواده ایثارگر گرانقدر رشیدی دیدار داشتند. در ابتدای دیدار آقای دکتر امیدی به معرفی همکاران پرداخته و وظیفه اصلی فرزندان ایثارگران را طی مدارج علمی در بالاترین سطح برشمردند و به ضرورت تجدید عهد با آرمانهای انقلاب اسلامی و تکریم ایثارگران تاکید نمودند، در ادامه این دیدار پدر دانشجو آقای رشیدی به ذکر خاطراتی از جنگ و غیره پرداختند و وضعیت تحصیلی و آموزشی دانشجو نیز بررسی و نکات لازم یادآوری شد.

تاریخ انتشار

02/18/2018