دانشجویان شاهد و ایثارگر

News: دیدار صمیمی مدیر کل محترم امور دانشجویان شاهد و ایثارگر باخانواده ایثارگر معزز قوشه ای

عنوان

​تکریم و تجلیل از مقام شامخ ایثارگران در دیدار صمیمی مدیر کل محترم امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه و همکاران ستاد شاهد

همزمان با فرا رسیدن ایام ا... بهمن ماه و پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، عصر روز دوشنبه 16بهمن ماه آقای دکتر امیدی مدیر کل محترم امور دانشجویان شاهد و ایثارگر، آقای الهی رئیس محترم آموزش عالی سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی از همکاران اداره کل از خانواده ایثارگر گرانقدر قوشه ای دیدار داشتند. در ابتدای دیدار آقای دکتر امیدی به معرفی همکاران پرداخته و وظیفه اصلی فرزندان ایثارگران را طی مدارج علمی در بالاترین سطح برشمردند و به ضرورت تجدید عهد با آرمانهای انقلاب اسلامی و تکریم ایثارگران تأکید نمودند، در ادامه وضعیت تحصیلی و آموزشی دانشجو بررسی و نکات لازم یادآوری شد.

تاریخ انتشار

02/17/2018