دانشجویان شاهد و ایثارگر

News: دیدار صمیمی مدیر کل محترم امور دانشجویان شاهد و ایثارگر باخانواده ایثارگر معزز نصرالله زنجانی

عنوان

تکریم و تجلیل از مقام شامخ ایثارگران در دیدار صمیمی مدیر کل محترم امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه و همکاران ستاد شاهد
همزمان با فرا رسیدن ایام ا... بهمن ماه و پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، عصر روز دوشنبه 2 بهمن ماه آقای دکتر امیدی مدیر کل محترم امور دانشجویان شاهد و ایثارگر، آقای الهی رئیس محترم آموزش عالی سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، آقای شریعت مدیر کل محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی از همکاران اداره کل از خانواده ایثارگر گرانقدر نصرالله زنجانی دیدار داشتند.در ابتدای دیدار آقای دکتر امیدی به معرفی همکاران پرداخته و وظیفه اصلی فرزندان ایثارگران را طی مدارج علمی در بالاترین سطح برشمردند و به ضرورت تجدید عهد با آرمانهای انقلاب اسلامی و تکریم ایثارگران تاکید نمودند، در ادامه این دیدار پدر دانشجو خانم نرجس نصرالله زنجانی رشته دندانپزشکی به ذکر خاطراتی از زمان جنگ و غیره پرداختند و وضعیت تحصیلی و آموزشی دانشجو نیز بررسی و نکات لازم یادآوری شد.

تاریخ انتشار

01/24/2018