دانشجویان شاهد و ایثارگر

News: دیدار صمیمی مدیر کل محترم امور دانشجویان شاهد و ایثارگر با خانواده محترم شهید رفیعی

عنوان

​تکریم و تجدید میثاق از مقام شامخ ایثارگران در دیدار صمیمی مدیر کل محترم امور دانشجویان شاهد و ایثارگر، مدیر کل محترم آموزش عالی بنیاد شهید، مدیر کل محترم بنیاد شهید منطقه 14 و همکاران ستاد

همزمان با فرا رسیدن ایام ا... بهمن ماه و پیروزی شکوهمند اسلامی، عصر روز شنبه مورخ 96/11/1 مدیر کل محترم ستاد شاهد و ایثارگر، مسئولین سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی از همکاران ستاد شاهد از خانواده شهید رفیعی دانشجوی رشته دکتری مهندسی برق دیدار داشتند و از مقام شامخ شهید و شهادت تجلیل نمودند.

در ابتدای دیدار مدیر کل محترم ستاد شاهد به معرفی همکاران پرداختند و تجدید عهد با آرمانهای شهدا، امام شهدا، تکریم ایثارگران و تجدید قوا را از اهداف برشمردند ایشان در بخشی از سخنان خود به ضرورت توجه علم و علم اندوزی و کسب مدارج برتر علمی و اخلاقی پرداخت و در ادامه این دیدار وضعیت تحصیلی و آموزشی دانشجو مورد توجه و نکات لازم یادآوری گردید و آقای شریعت مدیر کل بنیاد شهید منطقه 14 نکاتی در مورد اشتغال فرزندان شهدا ارائه نمودند.

تاریخ انتشار

01/23/2018