پرتال اینترنتی دانشگاه شاهد

عنوان خبر :
حضور مسئولین دانشگاه در مراسم یادبود فرزندسردار میر انصاری
تاریخ درج خبر: 28/09/1394

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مراسم یادبود مهاجر الی الله «حاج عمار میرانصاری» فرزند ارشد سردار محسن میرانصاری قائم‌مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران روز شنبه 28 آذرماه در ساختمان ستاد مرکزی بنیاد شهید و امور ایثارگران با حضور رئیس و جمعی از معاونان و مدیران دانشگاه شاهد برگزار شد.

این مراسم با حضور حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سید محمدعلی شهیدی نماینده ولی‌فقیه، معاون رییس جمهوری و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، سردار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید حبیب‌الله حسنی قائم‌مقام نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، سید فتح‌الله حسینی نماینده مجلس شورای اسلامی،دکتر کامیار ثقفی رئیس دانشگاه شاهد، معاونان، مدیران کل و کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان‌های تابعه و جمعی از ایثارگران محترم و خانواده‌های معظم شهدا برگزار شد.

94-09-28-marasem-khatme-amare-ansari(bonyad-shahidd)03.jpg

94-09-28-marasem-khatme-amare-ansari(bonyad-shahidd)04.jpg