پرتال اینترنتی دانشگاه شاهد

اخبار : مراسم گرامیداشت هفته ی پژوهش و فناوری برگزار شد.

عنوان خبر :
مراسم گرامیداشت هفته ی پژوهش و فناوری برگزار شد.
تاریخ درج خبر: 24/09/1394
به گزارش «روابط عمومی» مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری سال 1394 دانشگاه، سه شنبه 24 آذرماه در محل سالن همایش های امام خمینی (ره) با حضور دكتر ملک زاده، معاون پژوهش و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اعضای هیأت رئیسه، مديران و اعضاي هيات علمي و همکاران حوزه پژوهش دانشگاه برگزار شد.

مراسم با تلاوت آياتي از كلام الله مجيد و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز گردید.
94-09-24-hamayeshe-hafteye-pajohesh07.jpg

در ابتدا معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، خانم دکتر کیاسالاری ضمن تشریح سیاست های پژوهشی دانشگاه و همچنین مسائل پیش روی دانشگاه ها، گزارشی از عملکرد پژوهشی دانشگاه در سال گذشته را به اطلاع حضار رساند.

94-09-24-hamayeshe-hafteye-pajohesh05.jpg

در ادامه دکتر ملک زاده به ایراد سخنرانی پرداخت. ایشان در سخنرانی خود گزارشی از وضعیت پژوهش در حوزه بهداشت و درمان  و وضعیت موجود کشور در بین کشورهای منطقه و پیشرفته جهان ارائه داد و بر لزوم تلاش تمامی محققان در راستای ارتقای این جایگاه تاکید داشت.
94-09-24-hamayeshe-hafteye-pajohesh08.jpg

سپس دکتر جلالی ندوشن، مدیر کل دفتر مطالعات و تحقیقات، گزارشی از نحوه انتخاب پژوهشگران برتر دانشگاه در سال 1394 ارائه داد و خاطرنشان نمود که تمامی مراحل از طریق سامانه، قابل رویت و پیگیری توسط دانشکده و متقاضیان بوده است.

در پایان برنامه اسامی پژوهشگران برگزیده سال 1394 دانشگاه به شرح ذیل اعلام شد و با اهدا لوح تقدیر و هدایا از ایشان قدردانی بعمل آمد.
94-09-24-hamayeshe-hafteye-pajohesh09.jpg

دانشكده پزشكي:
دکتر محسن خلیلی (پژوهشگر رتبه اول)، دکتر حوریه صادری (پژوهشگر رتبه اول)

دانشكده دندانپزشکی:
دکتر نوشین جلایر نادری (پژوهشگر رتبه اول)

دانشکده پرستاری و مامایی:
 دکتر پروین رهنما (پژوهشگر رتبه اول)

دانشكده علوم انساني:
دکتر مهدی سبحانی نژاد (پژوهشگر رتبه اول)، دکتر فریده داوودی مقدم (پژوهشگر رتبه دوم)، دکتر مصطفی قاضی زاده (پژوهشگر رتبه سوم)

دانشكده علوم پايه:
 دکتر حمید رضا نویدی (پژوهشگر رتبه اول)

دانشكده علوم كشاورزي:
دکتر حبیب عباسی پور (پژوهشگر رتبه اول)، دکتر سعیده ملکی فراهانی (پژوهشگر رتبه دوم)، دکتر عبد الامیر بستانی (پژوهشگر رتبه سوم)

دانشكده فني و مهندسي:
دکتر محمد باقر غزنوی (پژوهشگر رتبه اول)،دکتر محمد پویان (پژوهشگر رتبه دوم)

در این مراسم از دکتر بشیری به جهت تلاش در راه اندازی مرکز رشد دانشگاه و از آقای بهمن اسماعیلی به عنوان کارشناس برتر حوزه معاونت پژوهشی تقدیر شد.

94-09-24-hamayeshe-hafteye-pajohesh11.jpg

برای مشاهده کلیپ همایش روی عکس زیر کلیک کنید.

چاپ خبر