پرتال اینترنتی دانشگاه شاهد

عنوان خبر :
طرح سمن در دانشگاه برگزار شد
تاریخ درج خبر: 22/09/1394

طرح سمن؛ سلامت مهارت و نشاط در كارگاه هاي آموزش مهارتهاي زندگي ويژه دانشجويان ورودي جديد

به گزارش «روابط عمومی» كارگاه هاي آموزش مهارتهاي زندگي و پيشگيري از سوء مصرف مواد در قالب طرحي موسوم به "سمن" توسط مركز مشاوره دانشگاه در سه دوره در تاريخ هاي 14، 21 و 28 آبان ماه سال جاري به اجرا درآمد. اين برنامه يك روزه در سه مرحله طراحي شده بود كه به ترتيب براي خواهران و برادران مرحله اول در تاريخ 14 آبان و مرحله دوم در تاريخ 21 آبان ويژه دانشجويان ورودي جديد مقطع كارشناسي از دانشكده هاي علوم انساني، علوم پايه و فني مهندسي برگزار گرديد. مرحله سوم نيز با حضور همه دانشجويان ورودي جديد رشته هاي پزشكي، پرستاري و دن​دانپزشكي برگزار گرديد.

اين كارگاه ها با هدف ارتقاء سطح مهارتهای پایه زندگی و برقراری ارتباط موثر، پيشگيري از سوء مصرف مواد، ارتقاء سطح سازگاري دانشجويان با زندگي دانشجويي، اشاعه فرهنگ بهداشت روانی با تمرکز بر آشنایی دانشجویان با مركز مشاوره برگزار شد. آموزش مهارتهاي زندگي در سالهاي قبل نيز توسط مركز مشاوره به صورت آموزش هاي كارگاهي اجرا شده است اما از سال گذشته اجراي اين برنامه در قالب طرح هاي "سنا" و "سمن" به سبب گنجاندن برنامه ورزش و تفريح و برگزاري مسابقه و اهداء جوايز ورزشي به نفرات برتر از تحرك، هيجان و نشاط زيادي برخوردار شده و با استقبال زياد دانشجويان مواجه گرديده و يكي از نكات مثبت اصلي اين طرح محسوب مي شود.

94-08-14-tarhe-saman(makaz moshavere)04.jpg

از نكات مثبت ديگر اين طرح، بهره گيري از استادان ماهر و باتجربه در زمينه آموزش مهارتهاي زندگي بوده است كه رضايت زياد دانشجويان را در پي داشته است. در اين برنامه پكيج آموزشي حاوي كتاب "حقايقي درباره زندگي سالم و بدور از مواد"، كتابچه كاربردي "راه هاي كسب موفقيت در تحصيل و دانشگاه" و نشريات آموزشي بهداشت روان و دفتر ياداشت با كيفيت مرغوب داراي آرم و تلفن مركز مشاوره، بين دانشجويان توزيع گرديد.

94-08-14-tarhe-saman(makaz moshavere)03.jpg

به منظور بهبود و ارتقاء كيفي مراحل بعدي طرح، از همه دانشجويان شركت كننده خواسته شد نظرات، انتقادات و پيشنهادات خود را در قالب فرم هاي نظر سنجي در اختيار مركز مشاوره قرار دهند. در مجموع با وجود انتقادهاي جزئي مطرح شده، حضور در اين برنامه از سوي دانشجويان مفيد و كاربردي ارزيابي شد.

94-08-14-tarhe-saman(makaz moshavere)05.jpg

در پايان با توجه به پيچيدگيهاي زندگي امروزي و نياز روزافزون به كسب مهارت و سازگاري با زندگي دانشجويي اجراي چنين طرح هايي؛ با شيوه آموزش كارگاهي همراه با نشاط، پويايي و جذابيت؛ بيشتر احساس شده و توجه بيشتر مسوولين مربوطه را مي طلبد.

94-08-14-tarhe-saman(makaz moshavere)06.jpg

چاپ خبر