پرتال اینترنتی دانشگاه شاهد

عنوان خبر :
جلسه ی قدردانی از عوامل برگزاری همایش تمدن نوین اسلامی برگزار شد
تاریخ درج خبر: 19/08/1394

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، جلسه ی تقدیر و تشکر از زحمات برگزارکنندگان همایش تمدن نوین اسلامی در اتاق شورا دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد و با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از دست اندرکاران همایش قدردانی شد.

دکتر ثقفی ضمن تشکر از تمامی همکارانی که در برگزاری همایش تمدن نوین اسلامی در دانشگاه نقش آفرینی کردند، تحقق تمدن نوین اسلامی را نقطه آرمانی انقلاب اسلامی عنوان کردند و افزودند: اگر روی این موضوع طراحی و نظریه پردازی مناسب انجام نگیرد قطعا ما درتاریکی قدم بر خواهیم داشت.  ایشان در ادامه، خبر از تشکیل یک دبیرخانه دائمی در دانشگاه دادند و بر ایجاد یک سازمان مناسب برای این امر تاکید کردند.

jalase-dr-ba-ejrayi-tamadone-eslami-05.jpgjalase-dr-ba-ejrayi-tamadone-eslami-07.jpg

در ادامه این جلسه خانم دکتر کیاسالاری معاون پژوهشی دانشگاه و رئیس همایش ضمن تشکر از زحمات همه ی همکاران، توفیق خدمت در این عرصه را نعمت و عنایت خداوند دانستند و از حمایت های ریاست دانشگاه قدردانی نمودند. این جلسه خانم دکتر کیاسالاری معاون پژوهشی دانشگاه و رئیس همایش ضمن تشکر از زحمات همه ی همکاران، توفیق خدمت در این عرصه را نعمت و عنایت خداوند دانستند و از حمایت های ریاست دانشگاه قدردانی نمودند. همچنین دکتر توجهی، دبیر علمی همایش و آقای کاشانی مهر مسئول کمیته اجرایی مطالبی در خصوص همایش بیان کردند.

jalase-dr-ba-ejrayi-tamadone-eslami-06.jpg

در پایان این جلسه دکتر ثقفی از خانم دکترکیاسالاری معاون پژوهشی دانشگاه به نمایندگی از کلیه ی عوامل برگزاری همایش تمدن نوین اسلامی با اهداء لوح سپاسی تقدیر و تشکر کردند.

jalase-dr-ba-ejrayi-tamadone-eslami-08.jpg

گفتنی است همایش تمدن نوین اسلامی در تاریخ 16 مهر ماه سال جاری برگزار شد.

چاپ خبر