زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره دکتری تخصصی سال 96

1396/06/15

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت، توجه پذیرفته شدگان محترم دکتری تخصصی (Ph.D) دوره روزانه و نوبت دوم (شبانه) دانشگاه شاهد در سال 96 را به نکات ذیل در خصوص زمان و نحوه ثبت نام جلب می نماید.

نکات قابل توجه:
1- ثبت نام در روز چهارشنبه مورخ 96/6/22 از ساعت   8:30 الی 15 انجام می پذیرد.
2- محل ثبت نام : تهران ـ روبروی حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) ـ دانشگاه شاهد ـ ساختمان ایثار ـ طبقه اول
3- تکمیل فرم های ضمیمه و ارائه آن ها به همراه سایر مدارک مورد نیاز، در روز ثبت نام
4- پذیرفته شدگان نوبت دوم (شبانه) لازم است پس از ثبت نام اولیه، جهت انتخاب واحد و پرداخت شهریه تحصیلی مطابق جدول شماره (2) به دانشکده های مربوطه مراجعه نمایند.
5- پذیرفته شدگان دوره روزانه لازم است پس از ثبت نام اولیه و دریافت کارت دانشجویی جهت انتخاب واحد به دانشکده های مربوطه مراجعه نمایند.
6- از معرفی شدگان دارای مغایرت معدل (معدل اعلام شده به سازمان سنجش) ثبت نام به عمل نمی آید.
7- شروع کلاس ها از روز شنبه مورخ 96/6/25 می باشد.
8- حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت نام، الزامی است.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام:
1- اصل مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در آن معدل دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد قید شده باشد و یک برگ کپی در آن.
2- پذیرفته شدگانی که در زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد، دانشجوی سال آخر مقطع کارشناسی ارشد بوده اند و تا تاریخ 31/6/96 فارغ التحصیل خواهند شد لازم است معدل کل واحدهای گذرانده شده آنان توسط دانشگاه محل اخذ کارشناسی ارشد در قالب فرم الف به هنگام ثبت نام ارایه گردد.
3- اصل شناسنامه و کارت ملی و دو سری کپی از تمام صفحات آن ها.
4- 8 قطعه عکس 4×3 پشت نویسی شده تمام رخ، تهیه شده در سال جاری.
5- ارایه مدرکی که وضعیت نظام وطیفه را با توجه به «مقررات وظیفه عمومی» مندرج در صفحه 3 دفترچه راهنمای ثبت نام شماره (1) آزمون ورودی های سال 96 مشخص کند (جهت برادران)
6- داوطلبانی که با استفاده از سهمیه ایثارگران و رزمندگان پذیرفته شده اند و ارگان صادر کننده فرم آنان به ترتیب بنیاد شهید و امور ایثارگران و یا ستاد کل نیروهای مسلح می باشد. در زمان ثبت نام نیازی به ارایه تاییدیه سهمیه ثبت نامی از سوی ارگان ذیربط ندارند و ملاک تایید سهمیه آنان همان عنوان سهمیه درج شده در قبال قبولی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی می باشد.
7- ارایه معرفی نامه رسمی مبنی بر واجد شرایط بودن، جهت استفاده از امتیاز ویژه مربیان رسمی ـ قطعی و رسمی ـ آزمایشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری. این سهمیه جهت مربیان رسمی قطعی و رسمی ـ آزمایشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی وابسته به وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری خواهد بود که پذیرش دانشجو در آن ها از طریق آزمون های سازمان سنجش آموزش صورت می پذیرد. لازم به ذکر است اعضای هیات علمی دانشگاه های وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نیز دانشگاه آزاد اسلامی، مشمول استفاده از این سهمیه نمی باشند.
8- مراجعه به آدرس سامانه دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان http://portal.saorg.ir/physicalhealt و تکمیل و پرینت کارنامه سلامت جسم و روان برای ارایه در روز ثبت نام
9- تکمیل فرم  امور فرهنگی(پايش و سنجش توانمندی‌ها، مهارت‌ها و علائق دانشجویان جدید الورود)  و تحویل آن در روز ثبت نام
10- همراه داشتن دفترچه بیمه

جدول شماره (1) ـ آدرس محل ثبت نام و دانشکده ها​