اطلاعیه آزمون دستیاری تخصصی دندانپزشکی و دکتری تخصصی طب سنتی سال 96

1396/06/07

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، زمانبندي بررسي صلاحيت هاي عمومي معرفي شدگان آزمون دوره دستیاری تخصصی دندانپزشکی و دکتری تخصصی طب سنتی دانشگاه شاهد در سال 1396​ اعلام شد.

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، زمانبندي بررسي صلاحيت هاي عمومي معرفي شدگان آزمون دوره دستیاری تخصصی دندانپزشکی و دکتری تخصصی طب سنتی دانشگاه شاهد در سال 1396​ اعلام شد.

جدول زمانبندي بررسي صلاحيت هاي عمومي معرفي شدگان آزمون دوره دستیاری تخصصی دندانپزشکی و دکتری تخصصی طب سنتی دانشگاه شاهد در سال 1396

گروه

تاريخ مراجعه

حضور راس ساعت

خواهران

برادران

یکشنبه 96/6/12

نکات مهم:

1ـ آدرس: ابتدای آزاد راه خلیج فارس، روبروی حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره)، دانشگاه شاهد، مجتمع آموزشی ایثار؛
وسیله ایاب و ذهاب از ايستگاه متروی حرم مطهر امام خمینی(ره ) به دانشگاه فراهم می باشد.

2ـ مدارک مورد نیاز: اصل شناسنامه و کارت ملی ـ یک برگ تصویر صفحه اول شناسنامه و کارت ملی- یک قطعه عکس 4*3 (لطفاً خودکار آبی نیز همراه داشته باشید)

3ـ به استحضار کلیه معرفی شدگان محترم می رساند، ورود به دانشگاه شاهد برای تمامی خواهران محترم(اعم از معرفی شدگان و همراهان آنان) با توجه به ضوابط اختصاصی دانشگاه، صرفا با حجاب برتر(چادر) امکان پذیر می باشد.

ـ اسامی اعلام شده چند برابر ظرفیت بوده و قبولی تلقی نمی شود و از این نظر هیچ گونه حقی را برای داوطلب ایجاد نمی نماید. همچنین عدم حضور در این مرحله از بررسی، به منزله انصراف از حضور در دانشگاه شاهد تلقی می گردد و متعاقبا هیچ اقدامی در این رابطه امکانپذیر نخواهد بود.

5 ـ تمامی معرفی شدگان محترم لازم است راس ساعت تعیین شده حضور یابند. ضمنا با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده هر یک از مراجعین متفاوت بوده و از زمان حضور در دانشگاه و شروع بررسی ها بعضا تا 4 ساعت ادامه می یابد، خواهشمند است برنامه ریزی لازم را در این خصوص به انجام رسانید.

6 ـ به منظور تکمیل نمودن فرم اطلاعات مورد درخواست دانشگاه، لازم است نام، نشانی دقیق و تلفن تماس سه نفر از معرفین خود (از محل کار، تحصیل و سکونت) که حتی الامکان خویشاوند نباشند و همچنین نشانی دقیق محل سکونت حداقل پنج سال اخیر خود را به همراه داشته باشید.

94_05_27_map.jpg

دانشگاه : info@shahed.ac.ir